• Air temp

    +26°-32°

  • Water temp

    +25°-30°

Meties vasarā! Vasaras pludmale atvērta!

Meties vasarā!

6000m2 liela Līvu Akvaparka Vasaras pludmale - izbaudi to

Izmanto iespēju atpūsties uz pilnu klapi tieši šovasar! Ekstrēmais Kamikadzes, mīlīgais brīvā stila, laiskais Maģiskais trijnieks un debeszilā Ūdens cilpa - visi slidkalniņi gaida Tevi.

Ļaujies saules peldei sauļošanās krēslos pie baseina vai teresēs; izbaudi  plašu baseinu kompleksu pludmales vidū ar jaudīgu pretstraumi intensīvai 25 m garai peldēšanai un daudzām masāžās iespējām. Zini, kādas ir vispopularākās pludmales atrakcijas? Tie ir Viltīgais kupols un Ūdens skeletons (vienīgais slidkalniņš pa kuru var laisties ar galvu pa priekšu guļot uz paklāja). Mazākajiem – burvīgā Strūklaku sala.  Izmēģini arī tos!

Līvu Akvaparks strādā katru dienu un bez brīvdienām. Vari baudīt atrakcijas gan iekšā, gan ārā.
Visa Līvu Akvaparka teritorija, tāpat kā agrāk, pieejama par vienu cenu.  

Parūpējies par biļeti laicīgi – mūsu vietnē to var nopirkt jau tagad. PĒRC ŠEIT
 
Akvaparka darba laiks jūnijā:
Pirmdiena-piektdiena  12:00 līdz 21:00
Sestdiena                       11:00 līdz 22:00
Svētdiena                       11:00 līdz 20:00
 
Lūdzu ievēro!
Vasaras pludmalei ir cits darba laiks, parasti tas sākas stundu pēc akvaparka darba laika sākuma un beidzas stundu pirms akvaparka slēgšanas.
 
Ja laukā ir nelabvēlīgi laika apstākļi (lietus, negaiss, stiprs vējš) vai arī gaisa temperatūra ir zemāka par +15℃, Tavai drošībai, vasaras pludmale ir slēgta.
 
Vasara ir aktīva atpūtas sezona, tāpēc biļetēm ir aktīvās sezonas cenas. Un laba ziņa ir tā, ka cenas kopš iepriekšējā gada nav mainījušās. PIRKT ŠEIT
Ja esi mierīgākas vasaras cienītājs, izvēlies apmeklēt Līvu Akvaparku tieši jūnijā! Šim laikam ir daudz priekšrocību: pirmā - daudzi vēl tikai  plāno savas izklaides un apmeklētāju nav pārāk daudz, otrā – autostāvvieta ir par brīvu, trešā - ceram, laiks arī nepievils.

Uz tikšanos vasarā!
Līvu Akvaparks - lieliska atpūta