• Air temp

    +26°-32°

  • Water temp

    +25°-30°

Pirmdienās un otrdienās Līvu Akvaparks slēgts!

Trenažieru lagūna

Īpašie ūdens trenažieri - to burvība slēpjas vienlaikus sportot un baudīt zemūdens masāžu

      Izklaides iespējas kļūst vēl plašākas! Nāc ciemos un izmēģini kādu no jaunajiem ūdens trenažieriem. Šāda veida treniņš der ikvienam, neatkarīgi no fiziskās sagatavotības. Fiziskā aktivitāte ūdenī uz trenažieriem noder, lai pilnveidotu savu ķermeni un uzturētu sevi labā fiziskā formā, kā arī, tas ir lielisks veids, kā uzmundrināt pašsajūtu.

      Labi zināms, ka kustībām ūdenī ir labvēlīga ietekme uz cilvēka organismu, tas ir viens no drošākajiem un efektīvākajiem treniņu veidiem.  Pateicoties ūdens pretestībai sportojot uz kāda no trenažieriem, tiek paātrināta asinsrite un liekās kalorijas tiek sadedzinātas ievērojami ātrāk nekā tradicionālajā fiziskās aktivitātes treniņā. 

      Izpētīts, ka fiziskās aktivitātes ūdenī organisms patērē par 50% vairāk enerģijas nekā uz zemes un vienlaikus ar fizisko slodzi ķermenis tiek arī masēts. Svarīgi, ka šādu ūdens treniņu laikā organisms norūdās un uzlabojas arī kopējā pašsajūta un imunitāte.

      Ūdens aktivitātes uz trenažieriem samazina stresu un uzlabo miega kvalitāti. Tāpat tiek uzlabota muskuļu relaksācija un fleksibilitāte. Pēc nodarbības uz ūdens trenažieriem nerodas muskuļu sāpes. Ūdens pretestības dēļ kustības ir mierīgākas un plūstošākas, tāpēc nerodas muskuļu šķiedru plīsumi, kas parasti izraisa sāpes pēc treniņa.

     Trenažieru lagūna ir izvietota Līvu Akvaparka daudzveidīgajā SPA kompleksā. Nepaej garām, izmēģini šo ekskluzīvo iespēju - izjust jaunas sajūtas un uzlabot pašsajūtu.

Uz tikšanos Līvu Akvaparkā!